Официално: Пескара се раздели с Валери Божинов


Официално: Пескара се раздели с Валери Божинов
Снимка: Официален сайт на Левски

1668 0

Валери Божинов вече официално е без отбор. Доскорошният му отбор Пескара официално обяви раздялата с нападателя. Договорът е прекратен по взаимно съгласие.

От клуба благодарят на българина за приноса му с фланелката на втородивизионния италиански тим и му желаят нови професионални успехи. 34-годишният нападател премина в Пескара в началото на годината като изигра три мача като резерва.

През тази седмица Божинов започна тренировки с Левски, но не коментира дали ще се стигне до ново завръщане на "Герена". "Говорих с Наско Сираков, ще започна тренировки с клуба, но на този етап няма нищо конкретно. Имам договор с Пескара до 31 август. Няма смисъл всеки ден да говорим едни и същи неща. Най-важен е Левски. Когато има нещо ясно, ще го разберете всички. На този етап трябва всички да се обединим и да мислим за доброто на любимия клуб", коментира преди няколко дни нападателят. Междувременно гръцката преса заговори, че местният гранд АЕК се интересува от нападател на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички