Валери Божинов започва тренировки с Левски след среща със Сираков


Валери Божинов започва тренировки с Левски след среща със Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

2217 0

Нападателят Валери Божинов е имал среща днес с мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков. На нея двамата са се разбрали Божинов да тренира със "сините", но няма договорка за подписване на договор. Бившият нападател на столичани все още има договор с Пескара, който е до 31 август.

"Говорих с Наско Сираков, ще започна тренировки с клуба, но на този етап няма нищо конкретно. Имам договор с Пескара до 31 август. Няма смисъл всеки ден да говорим едни и същи неща. Най-важен е Левски. Когато има нещо ясно, ще го разберете всички. На този етап трябва всички да се обединим и да мислим за доброто на любимия клуб.

Ще бъде тежко, но с общи усилия на ръководство, треньори, играчи и най-вече на феновете Левски ще пребъде. Сигурен съм. Трябва много работа, защото положението наистина е много трудно в клуба, а не само в отбора, но съм оптимист", сподели Божинов пред Sportal.bg.  Междувременно гръцката преса заговори, че местният гранд АЕК се интересува от нападател на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички