Божинов: Играл съм в много отбори, но Левски ми е най-много в сърцето


Божинов: Играл съм в много отбори, но Левски ми е най-много в сърцето
Снимка: Оф. сайт на Левски

1766 0

Появата на Валери Божинов на стадион "Георги Аспарухов" не е обвързана с евентуалното му завръщане в Левски. Това обясни самият Божинов, като подчерта, че към днешна дата не е водил разговори с ръководството на клуба, а на "Герена" е бил за да се види с Живко Миланов.

"Това, че съм тук, то за мен е чест да бъда на този стадион. Дойдох да видя моя приятел – Живко Миланов. Доколкото знам, синът му тренира тук. Поздравих Георги Тодоров, но аз уважавам тези хора и ги ценя. С Жиката се видяхме да се разберем тази вечер за вечеря, тъй като имахме бас кой да почерпи", започна Божинов.

"За мен няма новина, но аз „Герена” го чувствам като мой дом. Играл съм в много клубове, но този отбор ми е останал най-много в сърцето. Пожелавам от все сърце Левски да се върне там, където му е мястото. За да стане това, трябва да сме обединени.

Много неща си говорихме около клуба. Всички знаем и какво е положението на Левски. Сега е моментът всеки един, който може и е левскар, да покаже, че е до клуба си. Сега е мигът, в който може да се помогне. Когато Левски е бил стабилен финансово, всички са искали да бъдат тук, но сега трябва да се покаже мъжество", добави още той.

"Снощи си дойдох в България, а засега няма интерес към мен. Аз имам едно желание, но няма да кажа какво е. Ще го оставя за себе си. Мисля, че не Наско Сираков трябва да ми звънне, а аз на него. Ако искам отново да облека синята фланелка, ще трябва да му се обадя. Той е шефът, босът, така че да", коментира Божинов.

Междувременно гръцката преса заговори, че местният гранд АЕК се интересува от нападател на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички