Божинов: Играл съм в много отбори, но Левски ми е най-много в сърцето


Божинов: Играл съм в много отбори, но Левски ми е най-много в сърцето

763 0

Появата на Валери Божинов на стадион "Георги Аспарухов" не е обвързана с евентуалното му завръщане в Левски. Това обясни самият Божинов, като подчерта, че към днешна дата не е водил разговори с ръководството на клуба, а на "Герена" е бил за да се види с Живко Миланов.

"Това, че съм тук, то за мен е чест да бъда на този стадион. Дойдох да видя моя приятел – Живко Миланов. Доколкото знам, синът му тренира тук. Поздравих Георги Тодоров, но аз уважавам тези хора и ги ценя. С Жиката се видяхме да се разберем тази вечер за вечеря, тъй като имахме бас кой да почерпи", започна Божинов.

"За мен няма новина, но аз „Герена” го чувствам като мой дом. Играл съм в много клубове, но този отбор ми е останал най-много в сърцето. Пожелавам от все сърце Левски да се върне там, където му е мястото. За да стане това, трябва да сме обединени.

Много неща си говорихме около клуба. Всички знаем и какво е положението на Левски. Сега е моментът всеки един, който може и е левскар, да покаже, че е до клуба си. Сега е мигът, в който може да се помогне. Когато Левски е бил стабилен финансово, всички са искали да бъдат тук, но сега трябва да се покаже мъжество", добави още той.

"Снощи си дойдох в България, а засега няма интерес към мен. Аз имам едно желание, но няма да кажа какво е. Ще го оставя за себе си. Мисля, че не Наско Сираков трябва да ми звънне, а аз на него. Ако искам отново да облека синята фланелка, ще трябва да му се обадя. Той е шефът, босът, така че да", коментира Божинов.

Междувременно гръцката преса заговори, че местният гранд АЕК се интересува от нападател на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама