Официално: Левски си подсигури 2021 г. с нов спонсорски договор


Официално: Левски си подсигури 2021 г. с нов спонсорски договор
Снимка: https://levski.bg/

1933 0

Левски подписа нов спонсорски договор с букмейкърската компания Palms Bet. Той е в сила от 1 декември 2020 година и ще продължи до края на 2021 година. Договорът е с по-добри финансови параметри от предишния, заради което логото на букмейкъра ще се появи на екипите на Левски. Новината бе съобщена от изпълнителния директор на клуба Павел Колев и представителя на Palms Bet Лъчезар Петров на съвместна пресконференция.

"Финансовото ни положение съществено ще се промени. Няма да ни реши всички проблеми, но тази помощ е много важна. Левски е носител на изключително голяма популярност, така че всеки спонсор има възможност да експлоатира активно този бранд. Мисля, че сме на прав път Това е един от най-ценните ни партньори", заяви Павел Колев.

"Очаквайте още изненади, продуцирани от Левски и Palms Bet", добави Колев и увери, че от компанията не са поставяли условия на клуба за договори с други букмейкъри. На въпрос дали "сините" ще намерят нови спонсори, включително генерален, Колев заяви: "Да, очаквайте, може да се случи във всеки един момент."

"Дали ще привличаме нови футболисти през зимата? Бих искал да не коментирам тази тема на този етап. По принцип думата "фалит" е забранена на този стадион. Не е чак такава ситуацията (за фалит), но ситуацията е тежка", коментира Колев.

"Партньорството ни е наистина успешно. Това, че ние помагаме финансово, това не е безвъзмездно. Ползваме се от всички привилегии, които марката "Левски" ни дава", заяви от своя страна Лъчезар Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички