Славиша Стоянович: Левски показа дисциплина, доволен съм


Славиша Стоянович: Левски показа дисциплина, доволен съм
Снимка: Официален сайт на Левски

1305 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от представянето на своя отбор срещу Локомотив Пловдив. "Сините" победиха своя съперник с 1:0 след едномесечна пауза, а Славиша записа успех в повторния си дебют на "Герена".

"Супер е, че започнахме с победа. Беше труден мач, бяхме компактни, дисциплинирани. Вжда се, че не сме в оптимално (физическо) състояние. За първи път - за само 3 или 4 тренировки с целия отбор, беше добре. Разбира се, има доста работа за вършене, но за първи път аз съм доволен.

В двубоя Левски игра с нова схема (3-4-3), а Славиша намекна, че това е по-скоро временно решение, за да се извлече максимума от наличните футболисти. "Има моменти, в които трябва да търсиш друго решение. Трябва някак да изкараме до края на полусезона", каза Стоянович. И допълни, че се надява скоро да има поне 2 или 3 варианта за схема на игра.

"Готвим се за следващия мач. Арда играе хубав, атакуващ футбол. Трябва да бъдем дисциплинирани. Дали Левски ще издържи физически? Трудно е да се каже. Играем мачове през три дена. Станислав Иванов? Не сме говорили по тази тема с никой от клуба", каза Славиша.

А какво сподели играчът на мача Насиру Мохамед - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички