Тунчев: Проспахме първото полувреме


Тунчев: Проспахме първото полувреме

1262 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев изрази разочарованието си от загубата на своя тим в мача с Левски днес. "Черно-белите" отстъпиха с 0:1 на "сините" след гол на Найджъл Робърта, като Тунчев обяви, че неговият тим не е бил фаворит в този мач. Наставникът обясни и на какво отдава поражението.

"Проспахме първото полувреме - действахме припряно и не бяхме концентрирани. Левски не създаде много положения, но след наша грешка успяха да отбележат. Не мисля, че сме били фаворит срещу тях. Когато играеш на "Герена", те винаги са фаворит. Първото полувреме не успяхме да направим това, което бяхме замислили. За разлика от второто, когато успяхме да създадем няколко опасни ситуации", коментира Тунчев след двубоя.

"Не успяхме да се възползваме по най-добрия начин от предимството си в средата на терена. Знаехме как ще играе Левски и по никакъв начин те не ни изненадаха", допълни треньорът. Той изрази надежда, че с футболиста Милош Петрович всичко е наред. А ето как коментира мача треньорът на Левски Славиша Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички