Официално: Хоакин Фернандес е третият нов футболист на Левски (СНИМКИ)


Официално: Хоакин Фернандес е третият нов футболист на Левски (СНИМКИ)
Снимка: Levski.bg

1508 0

Новината е факт - чрез официалния сайт на клуба, ръководството на Левски представи третия нов футболист в състава на Николай Костов през зимния трансферен прозорец!

Хоакин Фернандес - попълнение №3

Договор за една година и половина със "сините" е подписал централният защитник Хоакин Фернандес!

Хоакин Фернандес с Даниел Боримиров

Уругваецът е роден на 22-ри януари 1999-а година. Юноша е на местния Ривър Плейт. През лятото на 2020-а преминава в нидерландския Хееренвеен, но не записва мачове за първия отбор. Носил е екипите и на Атенас и на Бостън Ривър.

*Фернандес се превръща в третото "синьо" попълнение през тази зима (след Фабио Лима и Карлос Охене) и ще играе с №24 на гърба.

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"ПФК Левски“ подписа договор със защитника Хоакин Фернандес. Контрактът с уругвайския футболист, е за срок от една година и половина.

Хоакин Фернандес в музея на Левски

Хоакин Фернандес е роден на 22 януари 1999 година в Роча (Уругвай). Юноша е на местния „Ривър Плейт“ (Монтевидео), с който подписва първия си професионален договор през лятото на 2018 г. С екипа на родния си клуб изиграва 25 мача. През лятото на 2020 г. преминава в нидерландския „Хееренвеен“, а в началото на 2021 г. е преотстъпен на уругвайския „Монтевидео Сити“, записвайки 14 мача. В началото на 2022 г. е преотстъпен на друг уругвайски клуб – „Атенас“, изигравайки 20 мача. В началото на 2023 г. преминава в „Бостън Ривър“ (Уругвай), записвайки 2 мача. През лятото на 2023 г. се завръща в „Атенас“ като изиграва 15 мача и вкарва 1 гол.

Хоакин Фернандес

През 2017 г. Хоакин Фернандес става част от юношеския национален отбор на Уругвай до 17 г., като изиграва 1 мач. Година по-късно е повикан в селекцията до 20 г., с чийто екип изиграва 3 мача.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Хоакин Фернандес и му пожелава много победи и щастливи мигове със синята фланелка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Официално: Левски направи първата крачка към изграждането на нов стадион "Георги Аспарухов"

Позабравеният морал, показан от Цунами

Емил Спасов обяви пред Sportlive "най-големия удар" на Сираков и Левски и смъмри мрънкащите за контролите!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички