Официално: Левски направи първата крачка към изграждането на нов стадион "Георги Аспарухов"


Официално: Левски направи първата крачка към изграждането на нов стадион "Георги Аспарухов"
Снимка: Levski.bg

2914 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Левски съобщи много важна новина за всички "сини" привърженици!

Левски с първа крачка за нов "Георги Аспарухов"

Написаното касае стадион "Георги Аспарухов" - на 31-ви януари е било учредено дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, което е 100% собственост на ПФК Левски АД.

"Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на Левски, а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на сините привърженици", обясняват от "Герена".

стадион "Георги Аспарухов"

Първият приоритет в тази посока е "да извършим всички възможни, законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион "Георги Аспарухов" в дългосрочен план".

Допълва се още, че в момента се "работи активно по създаването на необходимите предпоставки за реализиране на посочените цели".

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Скъпи левскари,

С решение на УС на ПФК Левски АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, 100% собственост на ПФК Левски АД.

Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на Левски, а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на сините привърженици.

Наш приоритет, в тази посока, е на първо място, да извършим всички възможни, законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион "Георги Аспарухов" в дългосрочен план.

По настоящем, екипът ни работи активно по създаването на необходимите предпоставки за реализиране на посочените цели, за чието постигане разчитаме на вашата подкрепа и доверие.

С уважение: ПФК Левски".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ексклузивно в SportLive: Легендарният Емил Спасов обяви "най-големия удар" на Наско Сираков и Левски и смъмри мрънкащите за контролите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички