Официално: Царско село взе решение за мача с Левски на 1 декември


Официално: Царско село взе решение за мача с Левски на 1 декември
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2386 0

След като по-рано днес се появиха информации, че ръководството на Левски ще поиска от колегите си в Царско село да отворят вратите на стадиона за мача помежду им на 1 декември, "царете" излязоха с официално изявление по случая. 

В него се казва, че срещата ще се проведе без публика, тъй като клубът се съобразява със заповедта на Министерството на здравеопазването:

"Ръководството на СФК Царско село 2015 София би искало напомни за решението си взето на база заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и усложнената обстановка свързана с разпространението на COVID-19 в България.

Поставяйки на първо място здравето на футболисти, служебни лица и фенове, клубът съобщава, че всички домакински мачове, докато в действия е настоящата заповед на МЗ, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

В тази връзка и предстоящия мач Царско село – Левски, който ще се играе на 01 декември от 17:30 часа на стадион „Арена Царско село“ ще се проведе при закрита врата.

По същата причина без публика бяха проведени и предишните две домакинства на отбора срещу Локомотив София и Славия.

На стадиона ще бъдат допускани задължителните по наредба официалните лица на двата клуба, както и акредитирани представители на медиите. Те трябва да разполагат и представят „зелен сертификат“ базиран на действащата нормативна уредба", гласи изявлението на Царско село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички