Официално: БФС взе решение за мача Черно море - Левски


Официално: БФС взе решение за мача Черно море - Левски
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

4260 0

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение да ОТЛОЖИ мача между Черно море и Левски, който бе част от 4-ия кръг на Първа лига за сезон 2022/23 и трябваше да се проведе на 1 август от 20:45 часа.

Ръководството на "сините" отправи такава молба с оглед на участието на отбора в третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Съставът на Станимир Стоилов ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс, а първият сблъсък е насрочен за 4 август.

*Припомняме, че това е втори двубой на Левски от кампанията, който се отлага - същото се случи и с най-старото столично дерби със Славия от третия кръг, което трябваше да се изиграе преди реванша с ПАОК.

От написаното става ясно още, че срещата между Арда Кърджали и Септември София ще стартира в 20:30 часа на 1 август, а не в 18:30. Вероятна причина за тази корекция е горещото време в България.

Ето какво гласи решението на СТК към БФС:

"Спортно – техническа комисия

Решение - 29.07.2022 г

По искане на ПФК „Левски“ София на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Черно море“ Варна – ПФК „Левски“ София, насрочена за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отлага. 

Срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж – ПФК „Септември“ София, ще се играе по програма 01.08/понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа".

Вижте още: Боби Михайлов се срещна с професора, спасил Неделев - ето какво му подари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички