Фенове на Левски "превзеха" страницата на ПАОК във Фейсбук


Фенове на Левски "превзеха" страницата на ПАОК във Фейсбук
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

9561 0

Привържениците на Левски са в еуфория след отстраняването на гръцкия гранд ПАОК във втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Съставът на Станимир Стоилов изигра два почти перфектни мача и с общ резултат 3:1 си осигури преминаване в следващата фаза, където ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс.

След последния съдийски сигнал на "Тумба", официалната страница на "черно-белите" във Фейсбук публикува колаж с крайния резултат от битката в Солун, а секцията за коментари отдолу веднага бе "нападната" от фенове на "сините", които започнаха да изразяват радостта си от случилото се в Гърция.

Най-харесваният коментар принадлежи на Vqra Mihaleva, която е публикувала следния рефрен: "Хайде всички да дерем гърла, да развеем сини знамена, таз' трибуна нека се тресе, да треперят наще врагове!". Никола Иванов пък заявява иронично: "КАРГАС ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС", визирайки бранителя Янис Каргас, който асистира на Уелтън за 1:0 в София.

Atanas Dinev пише на английски език, че парите не са всичко на този свят, а Stanimir Nedelchev констатира: "Обичам Гърция и гърците, но вашият треньор и играчите са толкова арогантни, че си го заслужавате". Цветомир Ангелов пък пита какво е станало с прогнозите за 4:0 на "Тумба"?

Сред привържениците на ПАОК преобладава мнението, че лятната селекция в отбора е тотално сбъркана, а поведението на капитана Виейриня и Дъглас Аугусто, които получиха червени картони, е било инфантилно и крайно непрофесионално!

Вижте още: Медиите в Гърция след ПАОК - Левски: Корабокрушение, фиаско, катастрофа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички