Обвинение от Русия: Левски отмени контролата със Спартак Москва под натиск на правителството


Обвинение от Русия: Левски отмени контролата със Спартак Москва под натиск на правителството
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2761 0

Темата около отменените контроли на Левски с руски отбори по време на подготвителния зимен лагер на "сините" в Дубай продължава да е водеща в руските медии.

Част от тях дори назоваха причината в съботната вечер, когато конкретно от "СЕ" споделиха, че "натиск от българското правителство" е в епицентъра на събитията. 

В Русия уточняват, че ръководството на двата тима са имали подписан договор за двубоя и отборите са били готови да играят и не е имало никакви предпоставки за подобни развития. 

Припомняме ви, че в крайна сметка на 20-и януари от "Герена" обявиха, че се отказват от предстоящите приятелски двубои с руски клубове, сред които и този срещу най-емблематичния източноевропейски клуб. На по-късен етап се оказа, че от Спартак ще търсят и обезщетение за пропадналия двубой.

"Външни фактори обаче принудиха ръководството на Левски да откаже провеждането на срещата", споделят от sport24.ru, като визират родното правителство.

Вижте последната официална информация за контузените в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички