Обмислят да назначат чуждестранен треньор на "българския" Левски


Обмислят да назначат чуждестранен треньор на "българския" Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

13232 0

Левски може да осъществи треньорска смяна и да назначи чужденец на своя "български" отбор. "Сините" сериозно обмислят да поканят на поста украинеца Вячеслав Грозни, като вариантите са това да се случи в близко време или през зимната пауза, пише "24 часа".

Левски в момента е воден от Георги Тодоров, който застана временно начело след раздялата с Петър Хубчев, но после зае поста за постоянно. Изглежда обаче не всички на "Герена" са доволни от работата му.

Грозни води "сините" за кратко през сезон 1998/1999. Той спечели симпатиите на феновете заради атрактивното представяне на тима в първата половина на сезона. Особено запомнящо се бе вечното дерби с ЦСКА, което "сините" спечелиха с 2:0. "Червените" тогава бяха водени от Димитър Пенев.

Украинецът неведнъж оттогава е заявявал, че смята българския клуб за специален и с удоволствие някой ден би се върнал тук. За последно Грозни работи в Казахстан, където води Шахтьор (Караганда). През юли той се раздели по взаимно съгласие с клуба. Неотдавна Георги Тодоров се ядоса на критиките от феновете и избухна (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички