Валери Божинов разкри какво му харесва в "този Левски" и каква е ролята му в клуба


Валери Божинов разкри какво му харесва в "този Левски" и каква е ролята му в клуба
Снимка: БГНЕС

2340 0

Валери Божинов най-сетне бе представен официално като футболист на Левски. Опитният нападател ще започне пореден престой при "сините", като този път той отличи какво му харесва в клуба в момента, както и каква ще бъде неговата цел в отбора.

"Щастлив съм, радостен съм. Искам да благодаря на господин Сираков, на Георги Тодоров, както и на всички останали. Благодаря им, че ми показаха, че ме искат в Левски. Искам да благодаря и на Ники Михайлов, винаги ми е показвал, че мога да разчитам на него.

Харесва ми привличането на български футболисти, на млади футболисти. Говорим за момчета, които са минали през школата на Левски, знаят какво е Левски и какво е да играеш пред тази публика. Господин Сираков, заедно с треньорското ръководство, прави всичко възможно да направи отбор само с българи. Да направим така, че в състава има 11 или 25 играчи - само българи, които ще оставят сърцето и душата си за Левски.

Валери Божинов не е тук за пари, той е тук да бъде обединителят. Да помогна за развитието на младите футболисти. Ако треньорите и ръководството имат нужда от мен, ще помагам. Трябва и ние като футболисти да обединим нашата публика" - сподели той пред клубната телевизия.

А Левски представи и Ради Цонев и обяви за колко време е договорът му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички