Георги Тодоров избухна: Няма да търпя това отношение към мен, не съм аз виновен


Георги Тодоров избухна: Няма да търпя това отношение към мен, не съм аз виновен
Снимка: Официален сайт на Левски

5309 0

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров говори след разочароващата загуба с 0:1 като домакин на Царско село в мач от 3-ия кръг в Първа лига. Очаквано, наставникът бе изключително разочарован и от негативно отношение към него.

"Проблемите идват от липсата на достатъчно хора. Матео? е дошъл скоро, не е готов за цял мач, но нямам друг. Имаме и един Юруков, който беше контузен, не е тренирал, не може да издържи. Виждате с какво разполагаме. Стараха се момчетата, но това ни е моментното състояние.

Ако някой мисли, че може да направи нещо повече, да заповяда, но аз не съм виновен. Дошъл съм тук да помогна, колкото мога, ама някой тук да... Каквото мога, помагам, не заслужавам такова отношение. Трябва коректно да се гледа на нещата. Имаме един Стайн, който, ако го няма, не знам как щяхме да играем. Пак казвам, не съм дошъл тук за пари. Не съм от много търпеливите.

На тренировки всичко е добре, но на мачове не. Прекалено много брак се допуска, трябва с времето да се изчисти от тях или от нови хора. Нито съм направил селекцията, нито съм довел до това състояние на отбора, за да търпя на някого упреците" - сподели той.

Междувременно, наставникът на Царско село Любослав Пенев сподели, че Левски е играл, колкото му е било позволено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички