Играчът на кръга Боби Цонев: Не възприемам мача с ЦСКА 1948 като дерби


Играчът на кръга Боби Цонев: Не възприемам мача с ЦСКА 1948 като дерби
Снимка: Официален сайт на Левски

2412 0

Халфът на Левски Борислав Цонев заяви, че не възприема предстоящи мач с ЦСКА 1948 като дерби. Двубоят е утре от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Цонев говори пред медиите по време на награждаването си за "Играч на кръга" в Пресклуб „България“ за представянето си при победата над Етър с 2:1, когато реализира победния гол за „сините“ от пряк свободен удар. Халфът е получил 9 от 19-те журналистически гласа.

"Щастлив съм от факта, че победихме и спечелихме трите точки. Те са много важни за нас. Всеки футболист обича да вкарва голове, това му носи самочувствие. За мен всеки мач е еднакъв. Искам да съм концентриран и да помагам на отбора. Трябва да спазваме тактическите указания на треньора и да победим. Мотивацията трябва да е една и съща всеки мач. Победата над Етър ще ни даде импулс за следващите мачове“, заяви той след награждаването си.

"Радвам се, когато отбележа от пряк свободен удар. Тренирам тези удари и опитвам да ги подобрявам. Много неща ме накараха да се върна в Левски. Обичам клуба от малък. Знам, че моментът е труден. Веднага, след като ми се обадиха, се заинтригувах. Искам да помагам в този труден момент. Не възприемам мача с ЦСКА 1948 като дерби. За тях е нормално да го възприемат така, но за нас е просто един мач, в който трябва да покажем най-доброто от себе си. Целта ни е да спечелим", допълни Цонев. А как от ЦСКА 1948 захапаха по-рано Левски вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички