Наско Сираков намери сходство между Левски и Ман Сити - обеща входящи трансфери


Наско Сираков намери сходство между Левски и Ман Сити - обеща входящи трансфери
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

2298 0

Една от темите, които мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира по време на пресконференцията, бе с изтичащите договори на важни играчи. Сред тях Андриан Краев и Жереми Петрис, които към момента отказват да подпишат нови контракти.

Сираков призна, че е неприятно клубът да изпуска футболисти като свободни агенти, но и даде пример, че същото се е случило с Илкай Гюндоган, който спечелил Шампионска лига с Манчестър Сити и след това си тръгнал, а струвал около 50 милиона.

При всички положения ще е загуба да си тръгнат някои играчи като свободни агенти. Миналото лято Гюндоган спечели Шампионска лига с Манчестър Сити, но си тръгна без пари. Играч, който струва около 50 милиона. Не е нищо ново под футболното слънце. Случва се във всеки един отбор и страна.

Още: Наско Сираков каза за кого ще гласува Левски за президент на БФС - спомена Бербатов и Крушарски

Анди Краев и Петрис имат договори за още шест месеца. Нищо не се знае. Те първо трябва да си заслужат мястото в Левски през следващите шест месеца и треньорите да преценят, че могат да ги използват" - каза той.

Впоследствие бе запитан и относно трансферите. Той призна, че клубът е зависим от изходящите такива, но и лично Сираков даде обещание, че входящи трансфери ще има.

Левски търси заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис

Още: От Левски притесниха с отговор за Божков, а Сираков отговори кога последно се чули

"Силно зависими сме от изходящите трансфери. Не можем да харчим повече, отколкото имаме. При всички положения ще има входящи трансфери. Трябва да се подсилим. Може би не в такава степен, каквато имаме желание и колкото искат нашите фенове, но със сигурност ще има играчи.

На постовете на Анди Краев и на Петрис търсим играчи. А на някои постове сме и намерили" - заяви още мажоритарният собственик. Освен това Сираков даде категоричен отговор дали Левски ще сменя Николай Костов.

Наско Сираков се извини на "синя" България и даде обещание, Борислав Георгиев разкри дълговете на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички