НОВО 20! Левски пак удари греда, но Сираков реши кого иска за треньор


НОВО 20! Левски пак удари греда, но Сираков реши кого иска за треньор
Снимка: Lap.bg

5994 0

В Левски срещат сериозни трудности да ангажират нов треньор. Шефовете на „сините“ са срещнали пореден отказ. Илия Груев е отказал да поеме отбора от „Герена“.

НОВИЯТ НАЙ-АКТУАЛЕН ВАРИАНТ ЗА ТРЕНЬОР

Ръководството на столичния гранд е поканило 53-годишния специалист. Той обаче е преценил, че не желае да приема подобно предизвикателство, пише „Тема Спорт“. От изданието посочват, че Наско Сираков е реагирал и се спрял на нов вариант – Николай Костов старши треньор и Саид Ибраимов за негов асистент.

59-годишният кандидат за горещия стол на „Герена“ за последно води казахстанския Каспий. Костов е с доста богата визитка като треньор. Той е водил куп отбори, като повечето са от чужбина - Анортозис, Онисилос, Олимпиакос Никозия, АЕК Ларнака, Бананц, Металург Донецк, Карпати Лвов, Таврия, Тосно, Ботев Пловдив, Стал и Шахтьор Караганди.

Костов има и един период начело на Левски. В края на 2011-а той бе назначен за наставник на „сините“, но много бързо бе освободен – на 26 март 2012-а. Предстои да се изясни дали ще поема отбора за втори път.

Ибраимов също направи име в казахстанския футбол. Той е бивш асистент на Станимир Стоилов в Астана. Преди това бе в щаба на Мъри в Литекс и Ботев Пловдив.

Иначе Груев, който отказа поста за последно работеше в Германия. Той заемаше поста помощник-треньор в Арминия Билефелд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL!  Херо разкри за оферта и каза какво желае

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички