Ивелин Попов избухна: Европа, чакай ни! Синята лавина идва!


Ивелин Попов избухна: Европа, чакай ни! Синята лавина идва!
Снимка: Lap.bg

3886 0

Един от най-опитните футболисти в Левски - Ивелин Попов, предупреди участниците в Лига на конференциите да се готвят за неговия тим. Халфът изрази радостта си от класирането на тима за квалификациите в турнира, което стана факт след победа над Арда (Кърджали) в баража.

Попов, който е сред лидерите на "сините", обобщи сезона и конкретно баража между четвъртия и седмия в Първа лига в края на сезон 2022/23.

"Поредният дълъг и тежък сезон, низ от радостни и тъжни мигове, сбъднати мечти и „изпепелени“ надежди… На моменти битката изглеждаше загубена, а голямата цел – далеч отвъд хоризонта. Но не и за нас, не и за „Левски“. Тогава, когато всички ни бяха отписали, си казахме: „Никой, освен нас самите!“

В ДНК-то на „Левски“ е да се бори докрай, докато не прозвучи последният съдийски сигнал. И този път отново успяхме. Трудно, тежко, с много пот, с много болка и здраво стиснати зъби стигнахме навреме за пътуването, което ни предстои… Европа, чакай ни! „Синята“ лавина идва...!", написа звездата в своя профил в Instagram. 

A eто кои са вариантите за първи съперник на Левски в Лига на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички