Нов тежък удар сполетя Айнтрахт Франкфурт преди мача с Левски


Нов тежък удар сполетя Айнтрахт Франкфурт преди мача с Левски
Снимка: Getty Images

8048 0

Нов удар сполетя Айнтрахт Франкфурт преди отлитането за София за двубоя с Левски. Утре германците гостуват на родния гранд в първата среща от плейофа за груповата фаза на Лига на конференциите.

„Немските орли“ ще потеглят за България малко по-късно, но в самолета няма да се качи и ветеранът Макото Хасебе, съобщават местните медии. 39-годишният японец отпада от сметките на треньора Дино Топмьолер заради заболяване. Иначе Хасебе вече не е твърд титуляр в състава на Айнтрахт. На старта на Бундеслигата той се появи като резерва в 65-ата минута, заменяйки контузения бразилец Тута срещу Дармщад.

"Да, двама наши футболисти се разболяха и ще пропуснат мача в София - единият е Макото Хасебе. При всички случаи Аурелио Бута е възможна опция за смяна, но не сме определили състава. Искаме при всички случаи да участваме в евротурнирите и да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите. Искахме да направим последната тренировка в Германия, за да се концентрираме и да се подготвим добре за противника на спокойствие, да обмислим тактиката си", заяви пред медиите наставникът на германския тим.

Извън сметките е и капитанът Себастиан Роде. Той получи травма на прасеца срещу Дармщад. Роде дори ще виси до последно и за реванша във Франкфурт.

Заради заболяване гостуването на Левски пропуска и 19-годишният талантлив шведски халф Уго Ларсон. Той  бе закупен през лятото от Малмьо за 9 милиона евро.

Първият между Левски и Айнтрахт е утре от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Бивш вратар на Левски засипа със суперлативи Мъри Стоилов и отсече: Феновете щяха да напълнят не един, а два стадиона за Айнтрахт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички