НКП: Сираков отказа предложението ни да не може да се променя името на Левски без нас


НКП: Сираков отказа предложението ни да не може да се променя името на Левски без нас
Снимка: Официален сайт на Левски

1638 0

Мажоритарният акционер в Левски Наско Сираков е получил предложение от организираните фенове на тима да се направи така, че да не може името, емблемата, седалището и цветовете на клуба да бъдат променя без съгласието на 90% от акционерите. Легендата на "сините" е отказал.

"Предложихме на мажоритарния собственик да направим така, че да не може името, емблемата, цветовете и седалището на клуба, както и името на стадиона, да бъдат променяни без съгласието на 90% от собствеността на клуба. Мажоритарният дял в момента е 86%, в нас има някъде 14%, тоест без нас. Това ни беше отказано, после как да имаш доверие", обяви на пресконференция Димитър Костадинов, който е член на УС на НКП.

На същата пресконференция Мартин Фердинандов, управителят на охранителната фирма, доскоро наемана за мачовете на Левски, опроверга думите на директора Павел Колев за тях. Той заяви, че не е имал срещи с него за цената за охраняване на мачовете, а цената от 80 лева на охранител е била определена от бившия собственик Васил Божков, не от тях.

"Не сме завишавали цените, нито бройката на охранителите. Оттеглихме се сами, защото ръководството не ни оценява и прави манипулативни твърдения, които влияят на имиджа на фирмата. Не са ни изгонили", заяви той и допълни, че Божков е бил назначил своя фирма да охранява охраната и тя не е установила нарушения. А какво Сираков призова феновете на клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички