Легенда на Левски: Идвало ми е да сложа бомба в офисите, за да махна всички


Легенда на Левски: Идвало ми е да сложа бомба в офисите, за да махна всички
Снимка: Официален сайт на Левски

1801 0

Легендарният български защитник Илиян Стоянов - Коловати, продължава да не одобрява случващото се в Левски. Бранителят, който е един от големите критици на ръководството на "сините" през последните 10-ина години, скърби за това, в което се превръща любимия му отбор и избра много цветущ език, за да олицетвори кошмарните времена на "Герена". 

"Идвало ми е да отида и да сложа бомба в офисите, за да махна всички, които опропастиха такъв велик клуб като Левски“, казва бившият защитник на тима Илиян Стоянов в интервю пред "Тема Спорт".

"Който е минал през Левски няма как да остане равнодушен. Колкото до тези, които не ходят на мачове и не говорят за клуба – може би са зависими, не искат да критикуват, чакат някой да им се обади за работа", сподели още Коловати. 

В момента бъдещето на "сините" продължава да е неясно, след като в клуба изглежда, че все още няма пари. Въпреки позитивните сигнали, селекцията на тима не върви добре, а на всичкото отгоре Левски отпрати "сигурен" нов, защото двете страни не се разбраха за договор (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички