Левски обяви нов рекламен партньор


Левски обяви нов рекламен партньор
Снимка: Официален сайт на Левски

1357 0

От Левски обявиха, че са подписали договор с нов рекламен партньор – верига игрални зали Luxor. Изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Павел Колев и изпълнителният директор на веригата игрални зали Матей Матев си пожелаха взаимно много успехи и ползотворно партньорство.

"Благодарим за подадената ръка в този труден за клуба момент. За Левски всеки рекламен и спонсорски договор в момента е жизненоважен, така че всеки наш партньор е от значение. Надяваме се сътрудничеството ни да продължи дълги години с полза и за двете страни“, заяви изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Павел Колев.

"За нас партньорството с „Левски“ е една огромна стъпка напред в развитието ни като бранд. Нашата компания винаги се е стремяла да подпомага българския спорт под една или друга форма. Възможността да рекламираме в най-големия футболен клуб в България за нас може да е само повод за гордост. А за мен лично, като привърженик на „Левски“, това е една сбъдната детска мечта. С ръководството на „ПФК Левски“ се разбрахме изключително бързо, както и би трябвало да е, когато и двете страни са доволни от едно такова взаимно сътрудничество. Пожелаваме си едно дългогодишно партньорство изпълнено с много успехи и за двете страни. А на „ПФК Левски“ желаем скорошно завръщане на мястото, което заслужава и му принадлежи, а именно на върха на класирането“, заяви изпълнителният директор на верига игрални зали Luxor Матей Матев.

“ПФК Левски” благодари на верига игрални зали Luxor за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България". А какво обясни по-рано Наско Сираков относно липсата на големи спонсори в клуба - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Ел Класико": Кой влюби в себе си и Реал Мадрид, и Барселона

"Ел Класико" за пореден път ще прикове вниманието на милиони зрители по света. Немалко футболисти познават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички