Николай Михайлов ще бъде част от Левски и през следващия сезон


Николай Михайлов ще бъде част от Левски и през следващия сезон
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2262 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов най-вероятно ще остане при „сините“, твърди "Тема Спорт". Контрактът му изтича след края на настоящия сезон и разговори за удължаването му все още не са водени, но се очаква това да се случи до края на този месец, като новият договор може да бъде за 1+1 години.

Михайлов имаше намерения да продължи кариерата си в чужбина, като през зимата той бе желан от турски клуб, но до трансфер не се стигна. Възходът на Левски при Станимир Стоилов обаче е разубедил Михайлов и той е решил да остане, за да бъде част от много силния състав на "сините", който ще гони по-високи цели през следващия сезон.

Оставането на опитния вратар ще е голям плюс за треньорския щаб на тима, тъй като Мъри обяви по-рано, че на този пост обмисля да залага повече на юноши на клуба. Алтернатива на Михайлов е младият Пламен Андреев, който се справи отлично в мачовете срещу Лудогорец за Купата на България и е гласен за твърд титуляр през следващия сезон. Ако Ники Михайлов остане, то Левски не би следвало да търси нови попълнения на вратарския пост през лятото.

Добрите новини за Левски продължават и с възстановяването на някои играчи, които бяха с леки травми и пропуснаха някои тренировки на тима – Драган Михайлович и Илиян Стефанов, а Асен Митков вече също тренира наравно с отбора след контузия в младежкия национален отбор.

Ето коя би могла да е причината за решението на Михайлов да остане при Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички