Смяната на собствеността в Левски ще е на 24 май, Наско Сираков ще говори пред феновете на Могилката?


Смяната на собствеността в Левски ще е на 24 май, Наско Сираков ще говори пред феновете на Могилката?
Снимка: Levski.bg

3526 0

Датата 24 май, може би, отново ще се окаже ключова за всички левскари. Миналата година Наско Сираков обеща на привържениците на Левски на Могилката нов мощен собственик, който да налива много пари в клуба. Ставаше дума за английския бизнесмен Джо Диксън, но до сделка не се стигна.

Сега, на тази дата (24 май), Наско Сираков отново ще говори пред левскарската общественост по повод случващото се с новото сдружение „Левски на левскарите“, което трябва да бъде учредено днес (04.05), пише "Тема Спорт".

Именно това сдружение, чийто идеолог е Станимир Стоилов, се очаква да придобие акциите на Левски от Сираков и да поеме собствеността и управлението на клуба. Датата 4 май не е избрана случайно - това е рождението на Георги Аспарухов, а на 24 май пък е основан клубът.

Наско Сираков ще остане „пазител на акциите“, но идеята е на хартия те да са в ръцете на левскарите, като допълнително ще бъде обявено как точно ще става членуването в това дружество и как ще се гласува при избор на всеки следващ президент на клуба. Сираков обясни, че около 30 процента от неговите акции могат да бъдат нечия друга собственост, но само с изричното съгласие на Константин Папазов.

Вижте още: Какво каза Наско Сираков за Левски и ЦСКА и към кого се обърна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички