Николай Михайлов: Дължим на феновете на Левски купа


Николай Михайлов: Дължим на феновете на Левски купа
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1027 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за ЛЕВСКИ ТВ, в което анализира лагера в Хърватия и сподели своите очаквания за предстоящия пролетен полусезон.

„Левски дължи на феновете трофей и турнирът за Купата на България е най-лесният път до такъв. Очаквам през пролетта да видя боеспособен Левски и това трябва да се случи още в първите мачове“, сподели стражът на „сините“.

„Мисля, че физически си свършихме работата в Хърватия. В последните дни бе натрупана доста умора и физически, и психически. В контролите имаше и позитивни, и негативни неща, върху които тепърва ще работим. Има някои нови момчета и доста млади. Има върху какво да се работи и да се балансира още. Има 10 дена да се работи върху тактика, схема на игра и да се надяваме втория полусезон да изглеждаме по-добре от първия.

Мисля, че в дефанзивен план с новите попълнения се вдигна доста нивото. Не допускаме толкова много положения. За мен най-важното е, че съм здрав, представих се на едно добро ниво. Най-важното е във всичките си минути, които играх, успях да запазя мрежата си суха. Като колектив мисля, че сме добре.

Това бе една от основните ми цели, когато се завърнах преди 2 години - опита и моите виждания, които натрупах в чужбина, да ги допринеса в съблекалнята. Имаме доста чужденци и млади момчета, но мисля, че от гледна точка на колектив успяхме да се сплотим“, допълни Михайлов.

„Стартираме с Монтана вкъщи. Стопроцентов мач за нас, който трябва да вземем. Играем на „Герена” трябва да печелим и да продължим напред. Ако не го вземем, се натрупва страшно много напрежение. Достатъчно такова има поради десетки въпроси, така че това е един много важен мач за нас и трябва да докараме нещо на нашите фенове.

Ако ги нямаше тях, нямаше да има Левски и това е най-малкото, което можем да направим за тях. Липсват ни много феновете. Дебютният ми мач при завръщането ми бе срещу Локо (Пд) и имаше 10 000 души на „Герена”. Беше невероятен заряд. Не е лесно сега без публика, знаем, че ни гледат и че ги има, но не са на стадиона”, заяви капитанът на “сините”.

А защо в Левски няма спокойствие - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички