Славиша Стоянович: В Левски няма спокойствие, защото е голям клуб


Славиша Стоянович: В Левски няма спокойствие, защото е голям клуб
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1291 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели мнението си за контролата със "Сараево" пред ЛЕВСКИ ТВ. Проверката бе последна за „сините“ на лагера в Умаг, Хърватия, като завърши с поражение за българския гранд.

„Последен ден, вижда се, че сме изморени. Съперникът е добър отбор, по-свеж беше. Доволен съм от подготовката. Направихме всичко, което бяхме планирали. Това е най-важното. Сега има още 10 дни до шампионата. Трябва още да работим какво се прави като загубим топка, статични положения. Беше трудна подготовка", започна Стоянович.

Преди мача си говорихме да се предпазим от контузии. Бяха много груби от Сараево. Но това е футбол. Играчите даваха максимално на всяка тренировка. Колко се е получило, ще видим по време на мачовете. Изиграхме 5 мача за 10 дни. Днес видяхме, че сме добре физически. Утре тръгваме за София, после 2 дни почивка и пак работа.

Надявам се през пролетта да изглеждаме по-различно от есента. Виждате, че има разлика. Но напрежението на официалните мачове е по-различно. В Левски няма спокойствие, защото е голям клуб“, коментира Стоянович пред клубната телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички