Наско Сираков се обърна към Бойко Борисов да помогне на Левски


Наско Сираков се обърна към Бойко Борисов да помогне на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2915 0

Левски е отправил молба към министър-председателя Бойко Борисов да подкрепи отбора в изграждането на козирка и сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Това разкри собственикът на "сините" Наско Сираков, който е категоричен, че Левски все още не се е спасил от фалит и има още дейности за довършване. Сираков е пуснал молба до Борисов за държавна помощ още през лятото, а сега призова премиера да "загаси и този пожар" за завършването на козирката и сектора.

"Който иска да си тръгне от Левски - прав му път. Всеки си е избрал своя път. Школата функционира много добре, това е единственото място, на което не съм си позволил да намаля бюджета. Това е мястото, което ще ни се отплати за грижите и търпението. Школата на Левски се възражда. Всички тимове са на първо място в класирането и са в елиминациите за Купата. Има деца, които тепърва ще влизат в пъвия отбор. Това е целта на школата. През пролетния полусезон ще покажем тези деца в някои мачове. Това е пътят на клуб като Левски - да създава собствени кадри", коментира Наско Сираков за рубриката "Игра в центъра" Palms Bet".

"През лятото говорих с министър-председателя за завършването на стадиона. Пуснахме молба държавата да помогне. "А" сектор не е завършен и има течове при всеки дъжд. Не смятам, че Левски заслужава по-малко от Ботев Пловдив или Локо Пловдив. Не мога да се примиря, че в Левски има нещо недовършено. Моля министър-председателят да загаси и този пожар - сумата не е толкова голяма, за да не можем да си завършим козирката и сектора", смята босът на "сините".

"Очаквам в следващите месец-два да имаме изключително богат набор от продукти, които да пуснем във фен магазина. Тази година ще надхвърлим 1 милион приходи от магазина. Мобилното приложение е бъдещето. Има огромен потенциал. Идеята за членските карти бе моя идея - повдигнах въпроса още в първия ми ден начело на Левски. Павел Колев и екипът свършиха страхотна работа за няколко месеца. Кампанията можеше да е много по-добра, но пандемията изигра лоша роля. Когато свърши пандемията, ще мина през всички населени места", обеща Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички