Наско Сираков говори за трансферите и за Петър Хубчев - колко пари са нужни за треньора


Наско Сираков говори за трансферите и за Петър Хубчев - колко пари са нужни за треньора
Снимка: БГНЕС

6620 0

Собственикът на мажоритарния пакет акции в Левски Наско Сираков разкри подробности около трансферните идеи на клуба за този прозорец, като освен това коментира за пореден път и темата с Петър Хубчев. Сираков сподели, че "проблемът е свързан с около 1 милион лева".

"Доволен съм от свършеното в подготовката. Работим по намирането на нов изпълнителен директор. Мисля, че той и треньорът са най-важните фигури в един клуб. Проблемът с Петър Хубчев и щаба му стои, скоро ще го решим. Проблемът е свързан с около 1 милиона лева. Левски ще получи лиценз за новот първенство. Финансовите затруднения на Левски няма да приключат за няколко месеца. На този етап така стоят нещата.

Г-н Спас Русев съдейства на клуба да решим проблема с Виваком. Дължим на Божков повече от шест милиона лева - надявам се да не ги поиска. Имаме разсрочени задължения за 5 години към Главболгарстрой, имаме задължения и към Националната лотария.

Работим по продажбата на други играчи. Заплатите на Паулиньо, Робърта и Насиру формираха 30% от фонс работна заплата в клубна. За мен най-важното е оцеляването на клуба. Славиша Стоянович се отзова в много труден момент, опитаваме да изпълним неговите желания, но най-важното е оцеляването на Левски. Такъв е моментът.

Ще има нов футболист, със сигурност. Няма играч, който да е бил спуснат с парашут. Няма как да бъде взет футболист без решението на треньора. Всеки един дошъл играч е с изричното искане не Стоянович. Ще говорим с треньора и ще решим има ли играчи за продажба, такива за привличане".

Клубът продължава да страда и да сключва споразумения с бившите футболисти с дълги договори. Докато Левски не си стъпи на краката, ще се подписват краткосрочни договори. Това се обяснява на всички, които идват. Братя Цоневи все едно са подписали нов договор. те са фантастични деца, които искам да останат в клуба" - сподели Сираков за рубриката "Игра в центъра" на "Palms Bet".

Междувременно Наско Сираков се обърна към Бойко Борисов да помогне на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички