Николай Костов с нов призив към феновете на Левски, а за трансферите: "питайте началниците"


Николай Костов с нов призив към феновете на Левски, а за трансферите: "питайте началниците"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2596 0

Левски успя да победи Динамо Киев с минималното 1:0 и записа втора победа в зимната си подготовка в може би най-сериозната си контрола до момента. Веднага след мача наставникът на "сините" - Николай Костов, сподели, че се надява на нови попълнения и отправи призив към феновете на родния гранд.

Николай Костов каза доста интересни неща

Още: Със страхотен гол на Патрик-Габриел Галчев: Левски стигна до победа в най-сериозната си контрола до момента (ВИДЕО)

"Доволен съм, тъй като победихме. В този мач видях, че нашите играчи развиват идеите. Това го виждам на терена и те стават доста уверени. Изиграхме две добри игри - с Олександрия паднахме, но бяхме добре сложени на терена, днес също ни се получи", сподели Николай Костов.

"Най-много ме зарадва старанието на играчите и взаимодействията, както и трансформациите по фланговете, които затрудняват противника. Тактически стоим добре на терена".

"Левски трябва винаги да се стреми към подобрение. При нас постоянно заминават футболисти, други като се адаптират - не е просто. Приканвам почитателите да имат търпение, тъй като имаме труден период. Полагаме максимални усилия поне игрово да се представяме достойно. В шампионата изостанахме и трябва да наваксваме. Лагерът е по-продължителен и имаме възможност да изпробваме различни варианти на игра".

Трансферните слухове

Още: Питаха Карпин превключи ли Ростов на трансфери от България и не са ли слаби играчите ни

"Ние принципно очакваме във всички линии да имаме качествени играчи, периодът е труден, имам предвид трансферния. Не е лесно да търсим играчи, не искаме такива, които не сме убедени, че ще ни вършат работа. Надявам се до края на трансферния период да изглеждаме добре".

"Още утре може да го видим на терена (бел. ред. Хоакин), имаме контрола с нашите младежи. Позицията му е централен защитник с ляв крак - приехме такъв ход, тъй като зашумя това около Хосе".

"Това не значи, че ще напусне (бел. ред. Кордоба) По-добре е началниците да отговарят на тия въпроси".

"Имаме нужда от нови във всички линии. Не искам да изглежда така, че само искам... Разбирам положението на клуба, началниците също. Надявам се, че ще има още входящи трансфери".

Още: Левски излиза срещу "Отбор №1 на Източна Европа за 20-и век" и легендата Андрий Ярмоленко

Клуб от Китай ще плати 700 000 - 800 000 долара за един от бразилските футболисти на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички