Николай Костов има план как да замени големите липси за Левски срещу Етър


Николай Костов има план как да замени големите липси за Левски срещу Етър
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1173 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, вече избра своята група от 18 футболисти, които ще вземат участие в сблъсъка с Етър по-късно днес (16 март), който е част от 25-ия кръг на родната Първа лига.

На кои футболисти ще разчита Николай Костов?

Както е вече известно родният специалист няма да може да разчита на наказаните с жълрит картони Рикардиньо и новошлият от Хебър Карлос Охене. В групата също не попада и Патрик-Габриел Галчев, който получи червен картон по време на нулевото равенство на "Герена" с Крумовград през миналия уикенд.

Още: Във Велико Търново взеха мерки за "синята" инвазия преди Етър - Левски

Наказният Галчев няма да играе за Левски срещу Етър

Според "Тема Спорт" зоната, в която обичайно действа Галчев, ще бъде окупирана от централния защитник Келиан ван дер Каап, който може да играе като десен бек. Патрик Мислович се очаква да направи официалния си дебют като титуляр на мястото на Карлос Охене, а Евертон Бала се готви да поведе атаката в отсъствието на своя сънародник Рикардиньо.

Ето как изглежда цялата "синя" група за Етър:

Пламен Андреев, Иван Андонов, Дейвид Михалев, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба, Хоакин Фернандес, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Асен Чандъров, Асими Фадига, Асен Митков, Патрик Мислович, Джавад Ел Джемили, Фабио Лима, Евертон Бала, Марин Петков, Преслав Бачев.

"Мрежа от детайли": Въпреки доминацията - Лудогорец остава зад Левски и ЦСКА по "унижения" в България - Литекс е на върха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички