Етър - Левски по ТВ Къде да гледаме гостуването от Първа лига?


Етър - Левски по ТВ Къде да гледаме гостуването от Първа лига?
Снимка: Lap.bg

3148 0

Левски гостува на Етър в една от най-дългоочакваните срещи от 25-ия кръг на Първа лига. "Виолетовите" са тоталният аутсайдер на настоящата кампания, но на стадион "Ивайло" подобни двубои винаги са много емоционални. 

Стадион Ивайло напоследък създава проблеми на Левски

Сега Левски не е побеждавал Етър във Велико Търново от лятото на 2018 г. Тогава "сините" се наложиха с 2:1, макар че "виолетовите" търсиха усилено изравнителния гол през последната третина от срещата. 

След това столичани направиха нулеви ремита срещу "болярите" на "Ивайло" през 2019 г. и в началото на 2021 г. Втората среща бе без публика заради пандемията.

Левски игра и в началото на 2023 г. във Велико Търново, но като символичен домакин на Черно море. Тогава "моряците" изненадващо се наложиха с 1:0 след груба грешка на Николай Михайлов. Сега Николай Костов няма да може да разчита на ключови футболисти като Охене, Рикардиньо и Галчев. 

Къде да гледаме срещата

Двубоят в събота е насрочен за 15:15 часа и ще бъде предаван в ефира на "Диема Спорт". По същото време имате възможност да проследите всичко най-интересно около срещата НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички