"Със сигурност липсата на Николай Костов ще повлияе на Левски, без тримата наказани няма да има разлика"


"Със сигурност липсата на Николай Костов ще повлияе на Левски, без тримата наказани няма да има разлика"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

773 0

Старши треньорът на Етър Светослав Петров говори пред мача във Велико Търново срещу Левски. Думите му бяха разпространени в социалните мрежи и канали на "болярите", като той изрази любопитно мнение за липсите при опонента.

Според него наказанието на Николай Костов ще окаже влияние, но фактът, че Патрик-Габриел Галчев, Рикардиньо и Карлос Охене няма да са налични заради санкции няма да промени особено играта на "сините".

"В мачовете срещу водещите отбори зарядът е друг, винаги има приповдигнато настроение, предполагам, че ще има и повече публика, така че се надявам да успеем да покажем добра игра. Всички футболисти с изключение на контузения Горка Ларучеа са на линия, тренират добре и с настроение. Искрено се надявам, че добрите игри най-накрая ще се превъплътят и в добър резултат!

Още: Бивш футболист на Левски не иска Гонзо и се чуди на Наско Сираков: Може би чака разградски инструкции?

Светльо Петров говори преди Левски

Направихме добри мачове, стоим равностойно, но не можем да отбележим гол до момента, в който получаваме такъв. Работим в тази насока и много се надявам, че този мач ще бъде различен. Не мисля, че в България можем да се изненадваме с противниковите отбори, познаваме се добре. Въпросът е как играчите ще превъплатят по време на мача идеите, които имаме. Отборната игра и концентрацията в мача срещу „Левски“ ще са решаващи, желанието на всеки един играч да спечели личната битка срещу противника в определената зона. Това би било предпоставка за положителен изход от мача.

Казвал съм мнокогратно, че много уважавам Николай Костов. Да, наказан е, но щабът, който имат, е достатъчно голям и добър, макар че със сигурност ще повлияе, че няма да е на линията. Имат и трима наказани футболисти, но „Левски“ е от водещите отбори и не мисля, че ще има кой знае колко голяма разлика в начина им на игра" - започна той.

Етър се надява на подобаваща фенска подкрепа срещу Левски

Още: Илиан Стоянов се щракна с любимец на феновете на Левски (СНИМКА)

Впоследствие призова феновете на Етър да подкрепят отбора - особено предвид сериозното присъствие на привърженици на съперника, което се очаква.

"Резултатите влияят на посещаемостта, но призовавам феновете да дойдат на „Ивайло“! Отборът винаги е разчитал на подкрепата на публиката. Още повече, че ще има и доста привърженици на „Левски“, и ще бъде чудесно и ние да усещаме в събота подкрепата на нашата публика!" - завърши Петров. А бивш играч на Левски, който в момента играе за Етър, призна, че би искал да се върне при "сините".

Гонзо коментира отношенията си с Левски и ЦСКА, обвини Стилиян Петров, че агитира клубовете да гласуват за Бербатов

Футболист на Левски назова разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов и заяви: Може да се борим за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички