Ники Михайлов: За Левски само добро или нищо, каквото съм има съм го казал на хората от клуба


Ники Михайлов: За Левски само добро или нищо, каквото съм има съм го казал на хората от клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

1710 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде своята равносметка за 2019 година, която е към своя край, и сподели какво го очаква през 2020. Михайлов заяви, че изпраща една смесена година, която е започнала добре, но свършила зле.

"Изпращам смесена година. Започна добре, свърши зле. Не сме се събрали, за да говорим за Левски. Имах на два пъти травми не толкова тежки, но ме изкараха от ритъм, така че през началото на 2020 ще видим как ще продължат нещата. Продължаваме напред!", заяви той след  благотворителния футболен турнир „Надежда за Криси".

"Каквото съм има съм го казал на хората от Левски. За Левски само добро или нищо. В момента не е времето да говорим и да коментираме какво е било и как ще бъде. Скоро ще се разбере какво ще става през 2020 година. Весели празници на семействата, много здраве", допълни още той. 

"Искам през 2020 да съм жив и здрав. Оттам Божа работа, каквото стане. Като цяло тази година българското първенство е по-силно от миналата година. В националния отбор нещата не завършиха толкова добре откъм резултати, но получаваме шанс март месец в два баража като домакини да направим така жадуваното класиране от всички. Който бъде повикан, ще даде всичко от себе си. Трудно ще е, но ще направим всичко възможно да се класираме за Евро 2020. По-добър шанс феновете да дойдат на стадиона няма. С оглед добрите резултати в Лигата на нациите успяхме да стигне до тук". А кой друг български национал е смятан за сигурно попълнение за "сините" - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички