Ники Михайлов обяви, че е "най-малкият проблем" на Левски, категоричен е с какво няма да се занимава


Ники Михайлов обяви, че е "най-малкият проблем" на Левски, категоричен е с какво няма да се занимава
Снимка: LAP.bg

2438 0

Вратарят на Левски - Николай Михайлов, който е и най-опитният в състава, сподели какви са бъдещите му намерения и какво смята да прави. Той не скри, че има разочарование от факта, че не играе често за "сините", но "той е най-малкият проблем за Левски".

Не е щастлив в професионално отношение

"От лятото насам няма как да съм най-щастливият човек в професионален план поради простата причина, че дойде нов треньор, с който се запознахме. Беше обещано така на някои срещи, че ще има реална конкуренция, което вече се видя, че не е така. Естествено, нормално в мен самият да остане някакво разочарование. Пазих в три мача с Пирин Благоевград и Черно море, с които запазихме сухи мрежи.

Още: Левски обяви 9-те приятелски мача - измъчили ЦСКА и бивши на Стойчо Младенов сред съперниците

Представих се на ниво - дойде мачът с Берое, който загубихме и без лично аз да направя някаква грешка следващият мач ме изкараха от състава, за което е нормално да не се чувствам окей. В крайна сметка пак казвам, има си хора, които оценяват нещата също и треньорското ръководство така е решило", сподели той в интервю за "dsport", като е категоричен, че ще изпълни договора си, който е до края на сезона.

"Аз многократно съм го казвал и в разговорите с ръководството, че, знаете много добре цялата ми фамилия откъде е минала, знаете моите усещания към Левски. Всичко е единствено и само любов, така че аз съм най-малкият проблем на Левски и никога не мога да бъда такъв, така че с каквото мога, дори в момента преглъщам така доста различни емоции, само и само Левски да бъде окей и да не правя проблеми. Така че Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски".

Ники Михайлов е категоричен, че не иска да бъде треньор

Ники Михайлов сподели, че е най-малкият проблем на Левски

Относно това дали е получавал предложение от клуба да остане с различни функции от тези на играч - той заяви, че до този момент няма нищо конкрентно. В едно обаче е сигурен, че не иска да бъде треньор. 

Още: Ще се разберат ли? Николай Михайлов се разсърди на Николай Костов, сядат на разговор?

"До момента сме коментирали неща само свързани с футбола, с първия отбор. С какво може да се помогне, какво не може, знаете имам доста опит, познавам доста хора както в България, така и на европейско ниво. Дори сега като бяхме в почивка имах пътуване до Холандия, до Белгия да видя стари приятели, генерални скаути, спортни адвокати, агенти на високо ниво. Така че аз това, че не давам интервюта през 20 дена да обяснявам къде ходя и какво правя. Аз съм просто такъв. Аз обичам да говоря, когато има какво да се каже. За момента с ръководството сме коментирали само чисто спортно-технически неща, които са свързани с първия отбор. Оттам нататък вече, когато му дойде времето и се разберем какво точно случва за в бъдеще вие със сигурност ще присъствате и ще разберете какви ще бъдат моите функции.

Аз треньор не искам да бъда и да се развивам в това нещо. Неслучайно и не уча, за да бъда треньор, уча съвсем други неща, които са наистина интересни, които знам, че имам контакти, имам капацитет и мога да се развивам. Неслучайно и това завърших в УЕФА. Аз искам да се развивам в поприще и вече ще видим къде ще бъде най добре за реализация и за в бъдеще, но пак казвам нека да не изпреварваме събитията, защото така хората обичат да говорят предварително. Аз не, аз искам първо да завърша. И да имам всички видове тапии, които са ми необходими, защото искам да стъпя върху образованието и вече след това с опита да мога да директно да стъпя и да почна да работя.

"Мрежа от детайли": 15 "бижута" - всички играчи от Първа лига за 4+ милиона - изненади за ЦСКА и Левски

На фона на всички слухове: Точно 2 са офертите към Левски за Хосе Кордоба

Бейби бум в Левски - двама станаха бащи, двама очакват бебета

Ще смени ли собствеността си Левски? Илиана Раева каза кога Наско Сираков ще даде акциите

Бивш служител в ЦСКА разказа как БФС източва ресурси - намеси и Ники Михайлов (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички