Ще смени ли собствеността си Левски? Илиана Раева каза кога Наско Сираков ще даде акциите


Ще смени ли собствеността си Левски? Илиана Раева каза кога Наско Сираков ще даде акциите
Снимка: Lap.bg

1257 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, има ясна идея какво да прави с акциите на клуба. Това сподели неговата съпруга и президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Какво ще прави той?

От думите ѝ става ясно, че към момента легендата на "сините" не е намерил подходящ вариант за преотстъпване собствеността на родния гранд. Той ще го стори, само когато е сигурен, че те ще отидат в ръцете на правилните хора, заяви Раева.

Още: Левски пуска Краев срещу скромна сума още през зимата

"Ще се раздели с акциите, когато е сигурен и спокоен, че те ще отидат на място, добро за Левски. Всичко, което е казал Наско до този момент, а той направи и много точно коледно обръщение до левскарите, е истината и верният път за клуба. Заявих, че феновете трябва да го пазят, защото е много специален за Левски", коментира бившята гимнастичка в предаването "Тази сутрин" по "bTV".

Какво се случи?

Между фенове и ръководство в Левски скандали се водят във вече много дълъг период от време. Част от организираните привърженици публично бойкотират управлението на Сираков и желаят неговата оставка.

Още: ВИДЕО: Божинов заговори от "кухнята" на Левски и удари по ръководството

Напрежението ескалира миналата сряда, когато няколко десетки фенове, включително тези от НКП, пристигнаха на "Герена" за дългоочаквана среща със собственика. Такава обаче не се проведе, което от своя страна доведе до словесни престрелки, декларации и скандирания срещу голмайстор номер 1 в историята на "сините".

Пламен Андреев отново в световна класация, на седмо място е сред връстниците си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички