Ще се разберат ли? Николай Михайлов се разсърди на Николай Костов, сядат на разговор?


Ще се разберат ли? Николай Михайлов се разсърди на Николай Костов, сядат на разговор?
Снимка: Levski.bg

2463 0

Сериозен казус е надвиснал над главите на треньорите и шефовете в Левски. Титулярният капитан на "сините" - Николай Михайлов, желае да избистри ролята си в клуба.

Ситуацията със стража

Въпреки статута си на лидер в отбора, вратарят не успява да запише много минути на зеления "килим". Той рядко измества от поста младия Пламен Андреев, който макар и да греши често, се ползва със сериозно доверие от наставника си.

Още: На фона на всички слухове: Точно 2 са офертите към Левски за Хосе Кордоба

Това е и причината ветеранът да пожелае среща за изясняване на ситуацията. Той иска да разбере какви точно ще бъдат задълженията му през пролетния дял на шампионата, пише "Тема Спорт".

Има ли дразги?

Михайлов не крие разочарованието си от действията на  Николай Костов спрямо него. Част недоволството идва от липсата на достатъчно игрово време, а друга, че специалистът не се допитва до него при решаването на важни въпроси.

Отношенията на двамата се влошили още по-сериозно, когато стражът научил, че клубът готви подсилване с още един опитен кадър на този пост. Първоначално се твърдеше, че това най-вероятно ще е Димитър Шейтанов, а впоследствие "изплува" и името на Иван Андонов. Към момента обаче няма нищо решено.

Още: Бейби бум в Левски - двама станаха бащи, двама очакват бебета

Съществуват слухове, че 35-годишният вратар ще остане на стадион "Георги Аспарухов" и след края на настоящия сезон, но в друга роля. Самият той обаче няма намерение да прекратява кариерата си скоро.

Ще смени ли собствеността си Левски? Илиана Раева каза кога Наско Сираков ще даде акциите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички