Бейби бум в Левски - двама станаха бащи, двама очакват бебета


Бейби бум в Левски - двама станаха бащи, двама очакват бебета
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11840 0

Има бейби бум в Левски от началото на сезон 2023/24 досега, забеляза вестник "България Днес". Двама, свързани с клуба, вече се радват на наследници, а други двама са в трепетно очакване.

През лятото треньорът на вратарите Божидар Митрев посрещна второто си дете, с което го дари настоящата му половинка. Той има и син на 13 години, роден от брака с детската му любов Десислава. Двамата се разведоха през 2017 година.

Преди дни с първото си дете се сдоби защитникът Хосе Кордоба. Годеницата му Емили Аросемена го дари с рожба, без почти никой да знае, че е бременна. Предполага се, че бебето, чийто пол е неизвестен, се е родило в България.

Първата си рожба очаква и вторият вратар на "сините" Николай Михайлов. Той е приятелката му Николета Лозанова ще станат родители в началото на 2024 година. Бившата плеймейтка има дъщеря Никол от Валери Божинов. Слуховете гласят, че с Михайлов ще имат момче.

Дете очаква и бразилецът Дарлан Мендес. Със съпругата му Каролина вече имат син - Леви, роден през август 2022 година. А ето я и бременната Николета Лозанова. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички