Нидерландец пристига в София за подпис с Левски


Нидерландец пристига в София за подпис с Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7024 0

19-годишният нидерландски халф - Делано Вианело ще пристигне в София днес, за да подпише с Левски, твърди "Тема спорт". Той е изиграл последния си мач за Спарта Ротердам и се е сбогувал с феновете на отбора, загатвайки, че предстои нещо ново в неговата кариера в Instagram.

Днес се очаква той да пристигне в България и след като премине медицински прегледи - да подпише договор със "сините". Предполага се Станимир Стоилов да му даде няколко дни почивка, след като последния му мач бе съвсем скоро - в събота.

Както изданието написа, сините изчакаха Вианело да изиграе последния си мач за нидерландския тим, след което ще подпишат догово с него. По този начин нидерландецът ще се превърне в третото ново попълнение на Левски, след като преди това договорои с клуба подписаха Ивелин Попов и Анте Блажевич.

Халфът ще се впусне в конкуренция с Андриан Краев и Филип Кръстев, които действат в средата на терена, но все още бъдещето на втория със синия екип не е ясно. В същото време от „Герена“ продължават да следят и нападател от Южна Америка. Станимир Стоилов иска да се подсили на този пост и в момента треньорът следи изкъсо изявите на набелязания футболист.

А ето и какво мнение изрази Емил Велев - Кокала отностно събитията в Левски през последните месеци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички