"Не трябва да им даваме толкова голям респект": Пламен Андреев няма търпение за Апоел


"Не трябва да им даваме толкова голям респект": Пламен Андреев няма търпение за Апоел
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

989 0

Вратарят на Левски Пламен Андреев бе на пресконференцията преди реванша срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Стражът призна, че тимът има увереност и че играчите си говорят как трябва да спечелят този дуел.

"Имаме увереност, разбира се, особено щом играем на нашия стадион и пред нашата публика, няма как да не сме уверени. Какво си говорим преди този мач? Че трябва да спечелим.

Не мисля, че нещо ме притеснява, даже съм радостен, че играем пред пълни трибуни. Това трябва да стане нещо като традиция, всеки мач да е така" - започна своето изказване.

Андреев не отрече класата на съперника, но и отбеляза, че "сините" не трябва да са твърде респектирани. Той подчерта и колко е важно за отбора да продължи напред. Припомняме, че първата среща в Израел завърши без попадения.

"Останах с впечатлението, че са много добър отбор. Трябва да им отдадем заслуженото, но не трябва да им даваме толкова голям респект. Мисля, че сме си взели урока след Хамрун. Изобщо не мислим за мач с Айнтрахт, честно. Мислим само за този мач.

Много е важно да продължим. Това, което тренираме на тренировки, не мисля, че може да стане по-бързо.

Усещането да излезеш и да видиш пълен стадион пред теб е невероятно. Хората те подкрепят, обичат те" - сподели още Андреев. Неговият наставник Николай Костов разкри, че Левски ще бъде без един от най-добрите си футболисти срещу Апоел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички