Малко след пускането на билетите: Левски обяви още - "ограничени количества"


Малко след пускането на билетите: Левски обяви още - "ограничени количества"
Снимка: БГНЕС

1454 0

Малко над 24 часа, след като от Левски официално започнаха продажбата на билети за мача с Апоел Беер Шева, "сините" обявиха пускането на още пропуски - "ограничени количества за Блок 20 в сектор "В".

Интересът от страна на привържениците на отбора е огромен, като справка в сайта All4levski, където се проверява и наличността на билети, показва, че оставят съвсем малко бройки (20) от всички пуснати пропуски - към часа на написване на този материал.

Очаква се съвсем скоро всички билети да бъдат разпродадени, като не е изключено от клуба да намерят още допълнителна бройка. Ето и цялото съобщение относно новите ограничени количества:

"Левскари,

В продажба са пуснати ограничени количества билети за Блок 20 в сектор „В“. Те са с цена 23 лева и могат да бъдат намерени в официалния магазин на клуба в Сектор "А" на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim, както и онлайн. В сила е ограничението от до 5 билета на човек.

Магазинът в "А" сектор е с работно време в сряда до 19:14 часа, а в деня на мача билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме" - пишат "сините".

Мачът между двата отбора е в четвъртък, 17-и август, от 20:00 часа. Ще можете да следите срещата от Лигата на конференциите Левски - Апоел Беер Шева НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички