Левски ще е без един от най-добрите си играчи срещу Апоел Беер Шева, "сините" тренират и дузпи


Левски ще е без един от най-добрите си играчи срещу Апоел Беер Шева, "сините" тренират и дузпи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4148 0

Наставникът на Левски Николай Костов говори преди реванша с Апоел Беер Шева, който е в четвъртък от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов". Той сподели и една лоша новина за тима, а тя е, че Жереми Петрис не е възстановен за мача. Първият двубой в Израел завърши 0:0.

Един от най-добрите в състава все още с контузия

"Марин Петков е със проблем, Жереми не е възстановен, а Кристиан Димитров е възстановен. Петрис ни е основен играч, надявахме се много да се възстанови, но за съжаление не можа. Обърка плановете, да, когато липсва един от най-добрите играчи, винаги се обърква планът. Няма да играем с трима защитници, тъй като - объркват се въобще плановете и стратегиите, а с четирима в отбрана", сподели наставникът.

Левски тренира и дузпи

"Сигурен съм, че за мотивация не става въобще дума да се говори. Мотивирани ще са, ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като отнемем топката, тогава какво ще правим с нея. Какво градивно може да произлезе от владеенето на топката. Тези въпроси в Левски трябва да се решат през 5-6-7 месеца, за да се промени играта и усъвършенстваме. Да сме непредсказуеми за нашите противници.  Под внимание е абсолютно всичко. И дузпи тренираме, и говорим, и показваме", допълни Костов, като сподели и как очаква Апоел да излезе в двубоя.

"Имаме увереност, особено щом играем пред нашите фенове и на нашия стадион. В едно съм сигурен, че ще излязат агресивно, имат опитни играчи, добри. Но и ние сме много добър отбор. Очаквам това, което сме анализирали от Апоел, да играят както в предишните си мачове".

Раздялата с Ивелин Попов

Той коментира и раздялата с Ивелин Попов, като допълни, че след утрешния мач ще се обсъжда дали ще се търси негов заместник. За Ивелин Попов изненадахме се от решението му, но вече го преживяхме. Насочихме вниманието към утрешния ден.

"Организацията ни е най-ключова, че не получихме гол. Като имаме предвид, че не играем защитно, затваряме от рано пространството. Вече бяхме принудени, тъй като се изтощиха от пътуване до Израел и след това мача", заяви по повод отложения мач с Пирин, който трябваше да е в неделя (20.08).

Айнтрахт - истинският тест

"Ние отдавна не сме тренирали, само се възстановяваме. Много е важно, за да продължим, за да видим европейската реалност. Там вече е тест за нашия отбор, за да определим потенциала на отбора. Много е важно", допълни той относно евентуален мач с Айнтрахт.

"Айнтрахт не е на нивото на Апоел, доста по-добър е. Това ще е тест да проверим потенциала на отбора, да видим на какво е способен нашия отбор срещу такива грандове като Айнтрахт, те спечелиха Лига Европа преди 2 години". Според вратаря на Левски Пламен Андреев отборът не трябва да отдава толкова голям респект на Апоел и да покажат своята игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички