"Не си тръгнах по мое желание" - Радослав Цонев обясни раздялата си с Левски


"Не си тръгнах по мое желание" - Радослав Цонев обясни раздялата си с Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6003 0

Бившият футболист на Левски и настоящ на Арда Кърджали - Радослав Цонев, даде интервю пред "Sportal", в което обясни защо е напуснал стадион "Георги Аспарухов". Припомняме, че той се завърна при столичани през септември 2020-та, но след края на сезон 2021/22 се насочи към Пирин Благоевград.

"Когато ми се обадиха от Левски, брат ми Боби вече беше подписал, което също натежа. Все пак това е моят отбор от малък. Там съм израсъл, най-хубавите ми години са били там. Дали съм направил компромис? Само финансово съм направил, тъй като имах по-добри финансови предложения от Италия, но много исках да помогна на отбора, защото имаше труден момент с плащания и така нататък. Реших да се върна и не съжалявам за това", призна 27-годишният полузащитник и допълни:

"Не знам точно какво да кажа. Имахме периоди, в които не получавахме заплати. След това нещата се изчистиха, но едва ли не бяхме в тежест на отбора. Не знам. Нашето желание винаги е било да играем в този отбор. Не си тръгнах по мое желание".

"Хората, които бяха в клуба, също мисля, че можеха да ми покажат, че ме искат. Като усетя някъде, че не съм желан - сам си тръгвам. Други неща не могат да ме задържат на някое място - нито финансово, нито нищо. Това ви казвам, че се завърнах в Левски, когато не бяха давали по 3-4 месеца заплати. Тръгнах си, защото не съм се чувствал желан", каза още Ради Цонев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ивелин Попов даде да се разбере, че е щастлив в Левски с коментар в Instagram

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички