Наставникът на Левски е притеснен как ще сглоби състава за Славия


Наставникът на Левски е притеснен как ще сглоби състава за Славия
Снимка: Оф. сайт на Левски

1881 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров изрази притеснение от малкото играчи, които има в състава си и проблемите, които има около него. В събота "сините" приемат Славия на стадион "Георги Аспарухов" в много важен мач в битката за Европа. Тодоров призна, че трябва да се стигне до успеха, за да не се обезмисли трудния успех преди седмица в Стара Загора.

"Във всички случаи липсващите играчи ще повлияят негативно, всеки е важен, но с всеки изминал мач намаляваме. Най-лесно в момента е сформирането на групата, защото сме точно 18. Спиерингс има момче, днес не бе тренировка. Ако бъде готов за мача, ще е добре. Здравко Димитров също имаше проблеми вчера", заяви наставникът на "сините".

"Отборът на Славия играе в последните мачове по-успешно навън, български момчета, раздават се докрая. Очаква ни тежък мач в утрешния ден. Съдията ще ни е най-малкия проблем за нас, ама най-малкия. (б.р за това, че елитен френски съдия ще ръководи мача). Момчетата последната седмица тренират в известно настроение. Може би тази победа им върна самочувствието и дано се възползваме. Трябва да се опитаме да ги пресираме да не им даваме празни пространства. Последният мач е доказателство и можеха да ни победят на "Герена". Водят много правилна политика с български момчета, нещо, което може да ни се наложи и нас в бъдеще", добави още той. 

"Здравословното състояние на част от играчите и как ще сглобя състава - това ме притеснява. Колкото след мача със Славия, то ние ще осмислим и успеха в Стара Загора. Ако не победим, то труда ни ще отиде на вятъра. Не може да се отдели едното от другото, проблемите са комплексни както и финансови, така и спортно-технически.

Ние нямам достатъчно хора, за да мислим за нов наеми на наши играчи. Нека завършим нормално и тогава ще мислим. Да не стане така, че няма с кого да играем. Всичко е свързано с финансирането и от там следва политиката. Това отдавна трябва да е помислено, за да не се стигне до това положение. Отново се връщаме на Славия те спечелиха купа, а ние за 10 години не успяхме".

А за кой отбор в Испания е предложен Хали Тиам - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички