Наско Сираков връща Славиша Стоянович в Левски?


Наско Сираков връща Славиша Стоянович в Левски?
Снимка: БГНЕС

3188 0

Левски почти със сигурност ще се раздели със старши треньора Георги Тодоров. В събота "сините" паднаха от Черно море след обрат на "Герена", а след срещата Тодоров обяви, че подава оставка.

И Павел Колев, и Тити Папазов увериха, че оставката трябва да се обсъди от Управителния съвет и Надзорния съвет, преди да бъде окончателно гласувана. Въпреки това се смята, че тя ще бъде приета, а мажоритарният собственик Наско Сираков ще има последната дума за това кой да наследи Тодоров на поста.

Като фаворит за треньорската позиция се очертава бившият треньор на "сините" Славиша Стоянович, който в момента е без отбор, познава добре ситуацията на "Герена" и би се съгласил да се върне в отбора. Що се отнася до Георги Тодоров, очаква се той да остане в клуба, но да работи отново с юношите.

Помощник на новия треньор вероятно ще бъде отказалият се наскоро от футбола Живко Миланов, който да трупа опит и в бъдеще евентуално да води отбора. Междувременно Тити Папазов коментира кога ще се мисли кой да е новият треньор на Левски (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички