Павел Колев за Георги Тодоров: Като треньор на Левски трябва да защитаваш играчите


Павел Колев за Георги Тодоров: Като треньор на Левски трябва да защитаваш играчите
Снимка: https://levski.bg/

1862 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви след загубата от Левски, че старши треньорът Георги Тодоров би трябвало да защитава играчите си. След двубоя Тодоров обяви, че подава оставка като треньор и нападна играчите. Колев не е знаел за това негово намерение.  

"Аз не знам да има оставка. Ако има така, ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам сега, да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по този въпрос, не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба, страдат, за съжаление отборът не им се отплаща.

Не съм съгласен с казаното от Георги Тодоров. Личното ми мнение е, че като треньор на Левски трябва да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще вземе от Управителният съвет и най-вече от собственикът Наско Сираков", заяви Колев.

По отношение на казуса със Станислав Иванов, Колев коментира: "Той е извън групата. Конфликт няма, даже не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Той отказа да бъде трансфериран, решенията оттук нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има нужда от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича."

Какво каза Георги Тодоров след загубата от Черно море - четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички