Славиша Стоянович призна, че Левски чака крило и бранител, говори и за Робърта и Нганиони


Славиша Стоянович призна, че Левски чака крило и бранител, говори и за Робърта и Нганиони
Снимка: https://levski.bg/

1565 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че очаква нови футболисти. Единият от тях е крило, който със сигурност ще прекара проби, а другият е бранител, като с него има вероятност да се подпише директно. Той сподели и че се надява Найджъл Робърта да остане.

"Всичко, което планирахме да направим в Хърватия, го сторихме. Колко добре сме свършили работата си, ще видим в мачовете. Работата беше трудна и съм доволен от влагането на футболистите. Доволен съм от тяхното желание. Трябва да стартираме от първия мач, както ние искаме, както искат и феновете. Едно са желанията, друго са финансовите възможности, а трето е реалността. Има много проблеми с пътуванията, с вирусите. Има логистични проблеми. Имаме такъв бюджет и не трябва да бързаме и да направим грешка. Не искам да правим грешка със селекцията" - започна Стоянович.

"Засега все още не сме решили какво ще стане с Луи Нганиони. Ще имаме среща днес или утре с г-н Сираков и ще преценим какво ще правим с Луи. Трансферният прозорец е до края на февруари, но всеки един треньор иска максимално бързо да окомплектова своя състав, за да може да подготви отбора за мачовете. Целта до края на сезона е да играем по-добре, по-офанзивен футбол и по-агресивен и да се класираме на финала за Купата. Ще вървим крачка по крачка. Деветото място е незавидно. Това е реалността и всички знаем това.

Надявам се Робърта да остане. Виждам промяна в него. По-жив е и е по-мотивиран за работа. Имаме още 10 дни работа. Възможно е всичко. Имам нещо предвид като схема и състав. Със сигурност ще има много ротации, като причините са много различни. Конструкцията генерално ми е изчистена. Схемата също ми е ясна. Нидерландското крило се надявам да дойде след 2-3 дни, за да го водим. След това ще направим сметка. За крайния защитник също се надявам до 2-3 дни да дойде. Нидерландецът със сигурност ще бъде на проби, с крайния защитник води, преговори. Ако дублираме някои позиции, е възможно да преотстъпим някои играчи. Засега всички са тук и остават при нас" - допълни още специалистът.

А преди часове Славиша Стоянович обясни защо няма спокойствие в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички