Емил Велев: На много хора мястото им не е в Левски, бих искал да бия и 2-те ЦСКА


Емил Велев: На много хора мястото им не е в Левски, бих искал да бия и 2-те ЦСКА

2187 0

Един от любимите треньори на привържениците на Левски - Емил Велев, който е и последният, съумял да изведе "сините" до титлата в България, говори за проблемите в Левски, както и за куриозния случай на два отбора със сходни имена в елита (което ще се случи от следващия сезон) - ЦСКА и създаденият преди почти 4 години ЦСКА 1948.

"В ръководните фактори на Герена има много спуснати хора, които не вършат качествена работа. Не им е мястото там. Единствено Хубчев си върши работата добре. Той може да даде много на Левски, но зависи от ръководните фактори дали ще го оставят в Левски. Отборът изглежда малко прибран, това видях от контролата с Витоша. Отново се пускат чужденци. Един Тиам например, чийто договор е изтекъл, защо играе, като ще си тръгне?" - започна Велев пред Канал 3.

"Изобщо не ми е странно, защото ЦСКА 1948 в последните години изгради един много стабилен отбор и то без никаква помощ. Влязоха в efbet Лига. Закърмен съм с мачовече Левски - ЦСКА и ако бях там, много щях да се радвам да ги бия и единия ЦСКА, и следващия ЦСКА - това е перфектният вариант. И на Гриша Ганчев, и на Цветомир Найденов отборите как ще се радвам да ги бия" - каза още той. А акциите на Левски все още не са изпратени.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички