Феновете на Левски изкупиха Сектор А за дербито с Лудогорец


Феновете на Левски изкупиха Сектор А за дербито с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1646 0

Феновете на Левски са направили пореден страхотен жест в опит да спасят любимия си клуб. Привържениците на „сините“ са на път за втори път да напълнят виртуално стадиона си в рамките на няколко дни.

Билетите за Сектор А на „Герена“ за предстоящия мач срещу Лудогорец са били напълно разпродадени, съобщава „Меридиан мач“. Това се случва за втори път в последните дни, след като „сините“ фенове изкупиха всички билети за 24-ти май, когато клубът честваше своята 106-та годишнина. Доста добре се движи продажбата и на пропуските за Сектор Б.

От „Герена“ пуснаха две цени на билетите за мача с Лудогорец. Едната е 30лв и дава право на собственика на билета да има своя снимка на трибуните на „Георги Аспарухов“ на всички мачове, които ще се провеждат без публика. Желаещите трябва да прятат своя снимка до кръста, както и баркода на билета. Другата цена на билетите е стандартна - 10 лева за всички сектори. Двубоят между Левски и Лудогорец е на 5-ти юни, петък. А ето каква кампания, насочена към феновете, планират от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички