Наско Сираков постави Левски на върха на Балканите, цели се още по-високо


Наско Сираков постави Левски на върха на Балканите, цели се още по-високо
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1662 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за членските карти в клуба. Той сподели, че от началото на кампанията "сините" са на върха на Балканите - сред водещите места, в това отношение. Сираков допълни, че ако не е била пандемията, клубът е щял да бъде дори водещ, като след това допълни, че все още не е късно да се постигне.

"Тази кампания не случайно се казва "Аз съм Левски". Това е най-лесният начин всеки левскар навсякъде по света да бъде приобщен към семейството на Левски. От началото на кампанията около 20 хиляди левскари са членове на футболен клуб Левски, което ни нарежда на едно от първите места на Балканите.

Ако не беше пандемията щяхме да бъдем водещ клуб на балканите. Не е късно и сега и всеки, който не е взел членска карта, вярвам ще го направи. Аз съм убеден, че ако не беше този световен проблем с пандемията, щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Това не е късно. Сега стартираме подновяването на членските карти и съм убеден, че много от нашите привърженици, които не са успели да придобият членска карта ще го направят. Успех на кампанията

Искаме да стигнем до всеки един, но трябва да пазим здравето на хората. За втора поредна година не може като клуб да се разгърнем максимално в тази посока. Надявам се, колкото по-бързо започнат да намаляват случаите на заболели хора и поне там, където ще гостуваме за наши срещи да може да използваме случая и да подновим кампанията" - заяви Сираков пред медиите.

А как легенда на Реал Мадрид и Испания доведе Хосе Кордоба от Левски в Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Дерби д'Италия": Кои футболисти играха за Интер и Ювентус?

"Дерби д'Италия" между Интер и Ювентус е най-чаканият мач от феновете на Серия А. За 242-ри път двата гранда...

Реклама

Най-четени новини


виж всички